Tel: 0724 241 121 - 0722 536 9587
Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina

Perla Bucovinei - Oferta Tarife

Oferta speciala la Perla Bucovinei 4* Voronet Gura Humorului 3 nopti ( 4 zile) cazare cu demipensiune

CRACIUN DE VIS INTR-UN COLT DE RAI

REVELION DE VIS INTR-UN COLT DE RAI

Pensiunea PERLA BUCOVINEI dispune de 30 locuri de cazare in 12 camere duble si un apartament, toate camerele fiind dotate cu grup sanitar propriu, cablu TV, internet, telefon, incalzire centrala.

Pe langa serviciile de cazare Pensiunea PERLA BUCOVINEI ofera turistilor:

  • Restaurant cu bucătărie tradițională și internațională
  • Foișor în aer liber cu grătar
  • Sală de conferințe
  • Parcare proprie
  • Loc de joacă pentru copii

Tarife Cazare

Perioada de cazare Camera Dubla
(matrimoniala sau twin)
Camera Single
01.05 - 15.06 Incepand de la
270 ron/noapte
Incepand de la
250 ron/noapte
16.06 - 10.07 Incepand de la
290 ron/noapte
Incepand de la
270 ron/noapte
11.07 - 10.09 Incepand de la
330 ron/noapte
Incepand de la
310 ron/noapte
11.09 - 22.12 Incepand de la
310 ron/noapte
Incepand de la
270 ron/noapte

Plata serviciilor de cazare si masa se poate face si cu tichete de vacanta sau card Sodexo, Edenred si Cheque Vacances
Pat suplimentar 40 lei/noapte.
Tarifele nu includ micul dejun.
Mic dejun standard 29 lei/persoana sau a la carte
Mic dejun bufet 48 ron/persoana (doar pentru grupuri)

In perioada sarbatorilor ( Paste, Craciun, Revelion, 24 Ianuarie, 8 Martie, 1 Mai, Rusalii, Sfanta Maria ) sunt pachete de servicii turistice la preturi speciale.

Tarifele sunt calculate pentru camere duble, pentru doua persoane sau in regim single pentru o singura persoana si nu includ mic dejun.

Tarifele de cazare includ TVA si nu includ taxa hoteliera. Taxa hoteliera este de 1% din tariful de cazare si se incaseaza pentru fiecare noapte de cazare.

Copiii intre 0 – 12 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera cu 2 adulti platitori, in cazul in care nu se solicita pat suplimentar. Pentru copiii peste 12 ani cazati in camera cu 2 adulti platitori se asigura pat suplimentar la tariful de 35 lei/noapte.

Se poate opta pentru mic dejun standard la pretul de 29 ron/persoana, pranz la pretul de 59 ron/persoana sau cina la pretul de 55 ron/persoana (sistem fisa cont).

Micul dejun, pranzul sau cina pot fi comandate si in sistem “a la carte” in restaurantul pensiunii.

Ziua de cazare incepe la ora 15:00 si se termina la ora 11:00.

Pentru grupuri amatoare de folclor, la cerere, se organizeaza: cina campeneasca, gratare in aer liber, foc de tabara, insotite de muzica traditionala bucovineana sustinuta de formatii folclorice.

In cazul rezervarilor fara plata avansului, va rugam sa reconfirmati rezervarea facuta, in ziua sosirii pana la ora 10:00. In cazul in care clientul nu poate fi contactat telefonic in ziua respectiva si nu soseste pana la ora 15:00, pensiunea isi rezerva dreptul de a anula rezervarea. Va multumim pentru intelegere!

Rezervările pot fi efectuate online, prin intermediul site-ului sau telefonic.

Odată efectuată rezervarea, tarifele comunicate rămân ferme, asadar Pensiunea Perla Bucovinei nu mai percepe alte tarife suplimentare pentru serviciile prestate.

Pensiunea Perla Bucovinei îşi asumă responsabilitatea actualizării informaţiilor de pe prezentul site şi anunţării în timp util a clienţilor cu privire la orice modificare ce poate interveni.

SPECIAL:
Pentru grupuri amatoare de folclor, la cerere, se organizeaza: cina campeneasca, gratare in aer liber, foc de tabara, insotite de muzica traditionala bucovineana sustinuta de formatii folclorice.

.Inapoi sus

Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina - Oferta Speciala abonare newsletter Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina - Carte de Oaspeti
PROIECT POR

Nume:

Telefon:

Email:

Data Sosirii:

Data Plecarii:

Detalii: