Tel: 0724 241 121 - 0722 536 9587
Perla Bucovinei - Accommodations Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina Perla Bucovinei - Cazare Voronet Bucovina
Perla Bucovinei - Voronet Bucovina - Sonderangebot

Perla Bucovinei - Voronet Bucovina

Intr-un cadru natural de basm poti descoperi ospitalitatea bucovineana: cazare si masa ca la mama acasa. Pensiunea Perla Bucovinei, cu un ambient care imbina rusticul cu modernul, asigura clientilor sai confortul unei locatii de patru stele cu bucatarie traditionala romaneasca.

Natura a fost extrem de generoasa cu aceste locuri: trasee montane de vara si iarna incantatoare, paduri seculare, partie de schi, vestigii istorice medievale.

Pensiunea Perla Bucovinei este ideala pentru petrecerea concediilor si a weekend-urilor deoarece ofera nu doar servicii de cazare si masa de inalta calitate ci si posibilitatea de recreere si petrecere a timpului liber intr-o zona montana deosebit de pitoreasca si linistita.

In aceasta locatie se pot organiza activitati de team-building si training avand in dotare o sala de conferinte si acces internet.

Rate:

Informations and Reservations

Phone: 0724.24.11.21 -- 0722.53.69.58
Perla Bucovinei Voronet Bucovina.

.Zurück

Name:

Telefon:

Email:

Anreisedatum:

Abreisen Datum:

Nähere: